HR-Management

Is de organisatie te klein om een HR-professional in dienst te hebben? Heeft de HR-afdeling tijdelijk versterking nodig vanwege een vacature of verlof? Is er behoefte aan expertise op het gebied van talentontwikkeling? Als externe HR-professional zorg ik ervoor dat de werkzaamheden op het gebied van HR doorlopen. Of ik zet nieuwe projecten op, vaak met een focus op talentontwikkeling. De kennis en ervaring die ik de afgelopen 25 jaar heb opgedaan neem ik mee in de opdracht en draag ik over aan anderen in de organisatie.

Wat goed HR-management oplevert

Het hebben van goede HR-instrumenten leidt tot meer duidelijkheid en transparantie in de organisatie. Medewerkers weten waar ze aan toe zijn. Leidinggevenden worden geadviseerd en ondersteund bij gesprekken met medewerkers en bij beslissingen over personeel en arbeidsvoorwaarden.

Werkwijze

Ik sluit altijd aan bij werkwijze van de organisatie. Wat werkt goed en waar kunnen zaken verbeterd worden zodat het de organisatie en de medewerkers vooruit helpt? Ik werk graag langere tijd 1 of 2 dagen in een organisatie. Zo leer ik de mensen en de organisatie kennen, zie ik wat na implementatie wel of niet werkt en kunnen we bijsturen of maatwerk leveren waar nodig.

25 jaar ervaring

Ik heb 25 jaar ervaring als HR-manager. Eerst in grote corporate organisaties in zakelijke en financiële dienstverlening en als leidinggevende van de HR afdeling met 5 -9 mensen. De laatste 10 jaar ook in kleinere organisaties en non-profit bedrijven. Ik vind het fijn om mijn brede kennis en ervaring toe te passen in heel verschillende organisaties waar het uiteindelijk toch altijd draait om hetzelfde, mensen die met plezier succesvol aan het werk zijn.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact op om een afspraak te maken om de HR vraagstukken te bespreken. Samen kijken we of ik de juiste persoon ben om te helpen of dat ik wellicht kan doorverwijzen naar iemand anders.