Coaching

Doen waar je goed in bent, start met inzicht hebben in je talenten. Maar daarmee ben je er niet. Om ook in de toekomst je sterke punten zoveel mogelijk te benutten, heb je een duidelijke koers in je loopbaan nodig. Vraag je je af of je op de goede weg zit of wat je eigenlijk wil? Moet je keuzes maken in je carrière voor een volgende stap, bijvoorbeeld om leidinggevende of partner te worden? Dan is dit traject voor jou geschikt.

Wat het coachtraject oplevert

Een coachtraject levert altijd meer inzicht in jezelf op. We maken een analyse van je sterke punten, drijfveren en talenten. Je leert hoe je deze talenten beter en bewuster kan inzetten. Je leert jezelf te coachen op je gewenste gedrag of hoe je een volgende stap kan realiseren. En je krijgt praktische gespreks- en managementvaardigheden mee die je daarbij kan inzetten.

Aanpak bij een coachtraject

  • De 1e sessie bespreken we de drijfverentest, die je van tevoren thuis online hebt gemaakt.
  • In de 2e sessie bespreken we de TalentOntdekker, een 360°-instrument waarbij je aan minstens 3 mensen vraagt wat jouw talenten zijn. We maken een talenten top 10 en een talentenprofiel.
  • In de 3e sessie trekken we conclusies over de rol die jou het beste ligt en waar je dat terugvindt in je huidige functie of wat dat betekent voor je ontwikkeling en volgende stap. We zoemen verder in op je gedrag, in welk gedrag ben jij juist heel goed en wat is de valkuil daarbij? Wat betekent dat voor de rollen die je oppakt? Hoe kan jij de regie houden over je eigen positieve  en succesvolle gedrag en hoe voorkom je de valkuilen?
  • In de 4e sessie maken we een actieplan en ga je hiermee aan de slag. Wie wil je spreken en hoe kan je de noodzakelijke gesprekken en stappen in gang zetten? Welk gedrag ga je oefenen en welke concrete vaardigheden ga je toepassen?
  • In de 5e en 6e sessie bespreken we wat dit je oplevert. Wat gaat goed en wat lukt niet? Tot slot maken we een plan hoe je hier verder richting aan kan geven. Zodat je nu en in de toekomst doet waar je goed in bent.

Meer weten?

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we kennismaken en ik je de verschillende testen laat zien.

Drijfverentesten Management Drives en My Motivation Insights

Ik ben gecertificeerd partner van de drijfverentesten Management Drives en My Motivation Insights, die beiden drijfveren meten. Ik ben licentiehouder van LATENT TALENT© een 360 graden feedback instrument. Deze methode is ontwikkeld door Greve &’t Hart talentontwikkeling.